Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, vakfın denetim raporlarında güvenilir bir kuruluş olduğunu vurguladı. Ezer, yapılan bağışların emanet olarak görüldüğünü ve hastalara ulaştırıldığını belirtti.
LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer, vakfın denetim raporlarında yer alan bilgilere göre güvenilir kuruluşlar arasında bulunduğunu açıkladı. Ezer, LÖSEV'e yapılan bağışların emanet olarak kabul edildiğini ve bu yardımların lösemili çocuklara ve kanser hastalarına eksiksiz ulaştırıldığını ifade etti.
Vakıf, on binlerce lösemili çocuk ve kanser hastasına ücretsiz tedavi hizmeti sunuyor. LÖSEV bünyesindeki lösemili çocuklarda tedavi başarısı oranı yüzde 94'e yükselirken, vakfın nihai hedefi bu başarıyı yüzde 100'e çıkarmak.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
LÖSEV Yönetim Kurulu Başkanı Üstün Ezer: Her kuruşu ve lokmayı emanet sayıyoruz!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Yanlış uyku pozisyonlarının ciltte yarattığı mekanik kırışıklıkları doğal yöntemlerle hafifletmek mümkün. Evde hazırlanan basit karışımlar cildin yenilenme sürecine destek oluyor.
Diabetes UK uzmanları, tip 2 diyabet ve prediyabet riskini düşürmek için beslenme düzeninde bazı değişiklikler yapılması gerektiğini vurguluyor. Belirli gıda gruplarının sınırlandırılması, hastalıkla mücadelede kritik bir adım olarak görülüyor.