- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 15,882
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Malatya'nın farklı mahallelerinde meydana gelen iki ayrı silahlı saldırıda toplam beş kişi yaralandı. Olaylarla ilgili başlatılan soruşturmalar kapsamında şüpheliler hakkında işlem yapıldı.
Malatya'da dün gece saatlerinde meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı kentte paniğe neden oldu. İlk olay, Tecde Mahallesi'nde iki grup arasında yaşanan tartışmanın büyümesiyle gerçekleşti. Silahların kullanıldığı kavgada M.T.S., Z.T., E.B. ve Y.T.K. isimli şahıslar vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Olay yerine sevk edilen ekipler, saldırıda kullanılan ruhsatsız tabancayı ele geçirirken, E.K. ve K.Y. isimli şüphelileri gözaltına aldı.
Aynı saatlerde Yakınca Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunun otoparkında da benzer bir şiddet olayı yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan tartışma sonucunda A.E. isimli bir kişi ayağından vuruldu. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Battalgazi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Her iki olayda yaralanan toplam beş kişinin de hastanelerde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Emniyet güçleri, yaşanan saldırılarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Malatya’da korkunç olay! İki grup arasında çıkan silahlı kavga kanlı bitti: Yaralılar var!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde kargo aracı ve otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan dört kişi ise hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Antalya'dan Ankara'ya dönen ailenin bulunduğu otomobilin Akseki'de kaza yapması sonucu sınıf öğretmeni İlknur Aydoğan yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan eşi ve çocuğunun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.