- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 11,780
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Malezya eski kralının kızı Prenses Ilyana Alia, İngiliz yarışçı Christopher Lionel Froggatt ile dünyaevine girdi. Düğünde sergilenen tarihi mücevherler ve özel tasarım gelinlikler büyük ilgi topladı.
Malezya, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve hafızalardan silinmeyecek bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. Eski kral Sultan Abdullah'ın 29 yaşındaki kızı Prenses Ilyana Alia, 32 yaşındaki İngiliz otomobil yarışçısı Christopher Lionel Froggatt ile hayatını birleştirdi. Kuala Lumpur'da düzenlenen tören, hem mekanın ihtişamı hem de gelinin tercih ettiği değerli aksesuarlarla dikkatleri üzerine çekti.
Prenses Ilyana Alia, düğün boyunca Malezyalı modacı Radzuan Radziwil tarafından hazırlanan iki ayrı gelinlik giydi. Ailenin geniş mücevher koleksiyonuna erişim sağlayan prenses, kıyafetlerini tarihi değeri yüksek parçalarla tamamladı. İlk törende dantel detaylı gelinliğini, bir dönem Kraliçe Aziza tarafından kullanılan elmas bir taç ile taçlandırdı. Ayrıca zümrüt gerdanlık ve küpelerle zarafetini pekiştirdi.
İkinci gelinlik tercihinde ise 19. yüzyıla uzanan bir geçmişe sahip, neoklasik tarzda elmas bir taç kullandı. Prensesin boynunda taşıdığı ağır madalyon ve elmas gerdanlıklar, koleksiyonun ne denli zengin olduğunu gözler önüne serdi. Damat Christopher Lionel Froggatt ise törende Malezya'nın yerel kültürünü yansıtan geleneksel kıyafetler tercih etti. Davetlilerin büyük beğenisini kazanan bu gösterişli evlilik, bölgedeki kraliyet düğünleri arasında şimdiden unutulmazlar arasına girdi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Düğün, düğün olalı böyle gelin görmedi... Hazine sandığının anahtarını ona verdiler... Elmasları çıkardı, zümrütleri taktı!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Türkiye ekonomisinin önümüzdeki üç yılını kapsayacak Orta Vadeli Program'ın hazırlıkları hız kazandı. Programın 7 Eylül'de açıklanması ve bütçe teklifinin ekim ayında Meclis'e sunulması hedefleniyor.