🇲🇹 Malta Dil Okulları Gerçekten İngilizce Öğretiyor Mu? Turizm mi Eğitim mi?

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

Akdeniz'in Popüler Dil Eğitimi Adasındaki Kurs Kaliteleri Ve Sosyal Hayat Dengesi Eleştirisi

İngiltere veya Amerika vizesi alamayan veya bütçesi daha kısıtlı olan öğrencilerin yurt dışında dil eğitimi almak için en çok tercih ettiği rota Akdeniz'in küçük ada ülkesi Malta'dır. Sosyal medyada danışmanlık şirketleri burayı cennet gibi pazarlar. Peki Malta gerçekten dil öğretir mi, yoksa iş tamamen ucuz bir yaz tatili ve eğlence furyasından mı ibarettir?

🏖️ Ada Hayatında İngilizce Pratiği Yapmanın Sınırları

Okullardaki Türk Ve Rus Öğrenci Yoğunluğu Tuzağı: Malta'daki ekonomik dil okullarının sınıflarına girdiğinizde mevcudun yarısının Türk, kalanının Rus veya Latin olduğunu görürsünüz. Dersten çıktığınız an arkadaş ortamlarında sürekli Türkçe konuşulur; dil pratiği tamamen baltalanır.
Lokal Halkın Gerçek Aksanı Sırrı: Malta halkının kendi ana dili Maltacadır ve İngilizceyi ikinci dil olarak konuşurlar; yani sokaktaki esnaftan veya yerel halktan kusursuz bir İngiliz aksanı veya sokak jargonu kapma şansınız İngiltere'ye göre çok düşüktür.

❓ Malta'da Dil Okuluna Giden Vya Gitmeyi Düşünen Var Mı? Eğitim Kalitesi Parasının Hakkını Veriyor Mu?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?