Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Mardin'in Artuklu ilçesinde öğleden sonra boş bir arazide hortum oluştu. Vatandaşlar tarafından kaydedilen hortum kısa sürede etkisini yitirdi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde öğleden sonra etkili olan şiddetli rüzgar, boş bir arazide hortum oluşmasına neden oldu. Nur Mahallesi yakınlarında meydana gelen doğa olayı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla anbean kaydedildi. Gökyüzüne doğru yükselen hortum, kısa bir süre sonra etkisini kaybederek gözden kayboldu. Olayda herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2026-2027 eğitim dönemi burs başvuruları için takvim henüz netleşmedi. Öğrenciler, başvuru şartlarını ve süreci yakından takip ediyor.
Silivri açıklarında batan Tuğberk İmamoğlu gemisiyle ilgili soruşturmada, Alsu gemisinin tutuklu kaptanları kazanın karşı tarafın manevra hatasından kaynaklandığını öne sürdü. 10 mürettebatın kayıp olduğu olayla ilgili hukuki süreç devam ediyor.
ABD'de açıklanan tarım dışı istihdam verileri piyasa tahminlerinin üzerinde gerçekleşti. Güçlü gelen istihdam rakamları altın fiyatlarında düşüşe neden oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eksim Holding'in 40. yıl dönümü kutlamalarına katılarak bir sergi açılışı gerçekleştirdi. Konuşmasında holdingin kurucularını anan Erdoğan, geçmişe sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı.