Mardin'de kamu çalışanlarına yönelik düzenlenen beş günlük eğitimle Avrupa Birliği fonlarından yararlanma kapasitesinin artırılması hedeflendi. Programı başarıyla tamamlayan 47 personele belgeleri takdim edildi.
Mardin Valiliği proje ekibi tarafından organize edilen Erasmus+ ve ESC programlarına yönelik eğitim çalışmaları tamamlandı. Farklı kamu kurumlarının Ar-Ge ve proje birimlerinde görev yapan 47 personel, Avrupa Birliği fonlarından daha etkin faydalanabilmek amacıyla düzenlenen programa katılım sağladı.
Dicle Kalkınma Ajansı uzmanlarının eğitmenliğinde gerçekleştirilen ve beş gün süren programda, proje fikri geliştirme, başvuru formlarının hazırlanması ve bütçe yönetimi gibi konularda uygulamalı çalışmalar yapıldı. Nitelikli proje tekliflerinin oluşturulması sürecine odaklanan eğitim, katılımcıların teknik kapasitelerini geliştirmeyi amaçladı.
Programın sonunda düzenlenen törenle, eğitim sürecini başarıyla tamamlayan kamu personeline belgeleri verildi. Bu tür eğitimlerin, yerel kurumların Avrupa Birliği projelerindeki başarısını artırması ve bölgedeki proje kültürünü güçlendirmesi bekleniyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Mardin'de kamu personeline uygulamalı proje hazırlama eğitimi verildi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Lice-Kulp kara yolunda meydana gelen ve 7 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın ardından sürücü tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.