Neler yeni

Mardin'de motosiklet kazası: 1 ölü

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
f70b93f86e0bc9b593f78ac555aa1ccba9ec424baf893d70ddab4a6b58436766.webp

Mardin'in Artuklu ilçesinde refüje çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Mardin'in Artuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Savurkapı Mahallesi'nde seyir halinde olan 27 yaşındaki Halil Demir, kullandığı 47 ACU 509 plakalı motosikletin kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet, refüje çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan sürücü, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Demir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi Çiftlik Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. Emniyet güçleri tarafından kazanın nedenine ilişkin başlatılan soruşturma süreci devam ediyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Beykoz'da Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Otomobilin otobüse çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Konyaspor, kadrosuna kattığı dört yeni oyuncuyla beş yıllık resmi sözleşme imzaladı. İmza töreni kulüp müzesinde gerçekleştirildi.

Hyundai Motor Türkiye, İzmit fabrikasında tamamen elektrikli IONIQ 3 modelinin seri üretimine resmen başladı. Şirket, bu yeni üretim hattı için tesisin yarısını modernize ederek bölgedeki stratejik konumunu güçlendirdi.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?