MEB'den 2026 Yöneticilik Görevlendirme Takvimi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
9ee6f8f1ce51fcb57598d17ae3ef2248c9099bd07305fd8715f79ce812ed626d.webp

Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim kurumlarındaki yönetici görevlendirme sürecine dair takvimi duyurdu. Süreç, Ağustos ayındaki başvurularla başlayıp Eylül sonunda görev başlangıcıyla tamamlanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim kurumlarında görev yapacak müdür ve müdür yardımcılarının belirlenmesine yönelik 2026 yılı takvimini kamuoyuyla paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, boş bulunan yönetici kadroları 24 Ağustos tarihinde ilan edilecek.

Süreç kapsamında, Eğitim Kurumları Yönetici Yetiştirme Programı'na katılmak isteyen adayların başvuruları 25-26 Ağustos tarihlerinde alınacak. Yöneticilik görevinden ayrılanların yeniden görevlendirilmesine ilişkin değerlendirme başvuruları ise 28-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Adayların mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlenecek eğitim programı, 1-13 Eylül tarihleri arasında uygulanacak.

Tercih aşamasına geçildiğinde, adaylar 17-21 Eylül tarihleri arasında tercihlerini iletebilecek; onay süreci ise 22 Eylül'de sona erecek. Görevlendirme sonuçlarının 25 Eylül tarihinde açıklanması planlanıyor. Ataması kesinleşen yöneticiler, 28 Eylül itibarıyla yeni görevlerine resmen başlayacaklar. Bakanlık, sürecin takvime uygun şekilde yürütülmesi için gerekli hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

MEB 2026 yönetici görevlendirme takvimini açıkladı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin enerji bağımsızlığı hedeflerini ve yeni petrol arama projelerini açıkladı. Diyarbakır'daki yeni sahaların Gabar'dan daha yüksek bir üretim potansiyeli taşıdığı belirtildi.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?