Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli Eğitim Bakanlığı, son çeyrek asırda yürüttüğü AR-GE ve proje çalışmalarında 1 milyon barajını aştı. Bakanlığın tüm teşkilat birimleri bu süreçte aktif rol aldı.
Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim alanındaki yenilikçi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bakanlığın merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatları tarafından son 25 yıllık süreçte hayata geçirilen AR-GE ve proje temelli faaliyetlerin toplam sayısı 1 milyonu geride bıraktı.
Eğitim sisteminin geliştirilmesine yönelik yürütülen bu kapsamlı çalışmalar, bakanlığın farklı birimlerinin koordineli şekilde yürüttüğü projelerle hayata geçirildi. Söz konusu veriler, bakanlığın uzun vadeli stratejik hedefleri doğrultusunda gerçekleştirdiği akademik ve teknik faaliyetlerin yoğunluğunu gözler önüne seriyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Milli Eğitim Bakanlığınca 1 milyonu aşkın AR-GE ve proje faaliyeti hayata geçirildi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Sermaye Piyasası Kurulu, çeşitli şirketlerin ihraç ve sermaye artırımı başvurularını karara bağladı. Kurul ayrıca piyasa denetimleri kapsamında idari para cezası uygulanmasına hükmetti.
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile vergi ve SGK borcu olan esnaflara kredi imkanı sağlandı. Yeni düzenleme kapsamında borç ödemeleri kredi tutarından mahsup edilebilecek.