Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin Türk dünyasını daha yakından tanıması amacıyla özel eğitim materyalleri hazırladı. Hazırlanan eserler dijital ve basılı kaynaklar üzerinden kullanıma sunuldu.
Milli Eğitim Bakanlığı, temel ve ortaöğretim seviyesindeki öğrencilerin Türk dünyası hakkındaki bilgilerini geliştirmek amacıyla kapsamlı eğitim materyalleri hazırladı. Bu çalışma, öğrencilerin kültürel değerleri daha yakından tanımasını hedefliyor.
Hazırlanan materyaller arasında dikkat çeken eserlerden biri Hakan ve Bilge'nin Türk Dünyası Yolculuğu oldu. Ayrıca Türk Dünyası Kültür Atlası: Bilge ve Hakan'ın Zamanı Aşan Yolculuğu isimli çalışma da öğrencilerin ve öğretmenlerin kullanımına sunuldu. Bakanlık tarafından geliştirilen bu kaynaklar, eğitim müfredatını destekleyici nitelikte tasarlandı.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Girne'den Mersin'e seyir halindeki yolcu gemisinin alabora olması sonucu 7 kişi hayatını kaybetti. Milli Savunma Üniversitesi mezuniyet töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.
Batman'da bulunan bir spor salonunda çıkan yangın nedeniyle 30 kişi içeride mahsur kaldı. Ekipler, içeridekileri kurtarmak için bölgeye sevk edildi.
30 Ağustos Pazar günü hem Türkiye'de hem de Avrupa liglerinde futbol heyecanı devam ediyor. Süper Lig, Premier Lig ve La Liga'da günün öne çıkan karşılaşmaları futbolseverlerle buluşuyor.