Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında ücretsiz ders kitaplarını okullara ulaştırmaya başladı. Toplamda 283 milyonu aşkın kitap öğrencilere sunulacak.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2026-2027 eğitim öğretim yılı hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda öğrenciler için hazırlanan 283 milyondan fazla ücretsiz ders kitabı, ülke genelindeki okullara gönderilmeye başlandı.
Bakanlık tarafından yürütülen çalışma ile yeni dönemde öğrencilerin ihtiyaç duyacağı tüm kaynakların zamanında ulaştırılması hedefleniyor. Dağıtım süreciyle birlikte ders kitapları okullardaki yerini almaya başladı.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
MEB'in ücretsiz ders kitapları okullardaki yerini aldı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Avrupa Birliği Komisyonu, Almanya'nın elektrik arzını güvence altına almak için hazırladığı 35 milyar avroluk kapasite mekanizmasını onayladı. 2031'de başlayacak sistem, üreticilere hazır kapasite için ödeme yapılmasını öngörüyor.
Bursa'da dondurulmuş gıda üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alındı.