Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim kurumlarında yöneticilikten ayrılan personelin yeniden görevlendirilmesine dair takvimi paylaştı. Süreç 2026 yılı planlaması dahilinde yürütülecek.
Milli Eğitim Bakanlığı, bünyesindeki eğitim kurumlarında idari görevlerini bırakan personelin tekrar atanma sürecine dair takvimi kamuoyuyla paylaştı. Söz konusu yeniden görevlendirme işlemleri, 2026 yılı takvimi çerçevesinde gerçekleştirilecek.
Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, eğitim kurumlarında yöneticilik görevinden ayrılanların yeni görevlendirme süreçlerinin hangi tarihlerde ve nasıl ilerleyeceğine dair detaylar yer aldı. İlgili personel, belirlenen takvim doğrultusunda yeniden görevlendirme başvurularını yapabilecek.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
MEB, yöneticilikten ayrılanların eğitim kurumlarına yeniden görevlendirilmesi takvimini açıkladı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin enerji bağımsızlığı hedeflerini ve yeni petrol arama projelerini açıkladı. Diyarbakır'daki yeni sahaların Gabar'dan daha yüksek bir üretim potansiyeli taşıdığı belirtildi.
Fenerbahçe futbol takımına yönelik 2015 yılındaki silahlı saldırı soruşturmasında gözaltına alınan dört şüpheliden biri tutuklandı. Diğer üç şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı uygulandı.