Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Kazım Karabekir Mahallesi'ni kapsayan 3. etap kentsel dönüşüm projesi için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, projenin bölgenin çehresini değiştireceğini vurguladı.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Kazım Karabekir Mahallesi'nde hayata geçirilecek 3. etap projesi için bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, mahalle sakinlerine projenin detayları aktarıldı.
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, 130 bin metrekarelik bir alana yayılacak olan projenin 30 blok ve 1320 daireden oluşacağını belirtti. Palancıoğlu, bu girişimin bölgenin fiziksel yapısını tamamen değiştireceğini ifade etti. Göreve geldikleri günden bu yana kentsel dönüşümü öncelikli konuları arasında tuttuklarını belirten Palancıoğlu, ilçenin farklı noktalarında eş zamanlı olarak yürütülen projeler hakkında da bilgi verdi.
Aydınlıkevler, Anbar, Küçükali ve Yıldırım Beyazıt gibi mahallelerde devam eden veya tamamlanan dönüşüm süreçlerine değinen Belediye Başkanı, kentsel dönüşümün vatandaşların yaşam kalitesine doğrudan etki ettiğini vurguladı. Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Tekin Dönmez ise projenin bölge için önemine dikkat çekerek, yürütülen çalışmalardan dolayı belediye yönetimine teşekkürlerini iletti. Projenin, ilçedeki modernleşme hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olduğu ifade edildi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 11 ülke, İsrail'in Suriye'deki askeri tesislere yönelik hava saldırılarını sert bir dille eleştirdi. Ortak açıklamada bölgesel istikrarın korunması için uluslararası topluma somut adım atma çağrısı yapıldı.
Hakkari Belediyesi ve İl Özel İdaresi, toplam 128 milyon liralık yatırımla yeni araç ve iş makinelerini hizmete aldı. Yeni ekipmanlar, düzenlenen törenle görev alanlarına dahil edildi.