Manisa'nın Demirci ilçesinde düzenlenen MHP olağan kongresinde Veysel Çınar yeni ilçe başkanı oldu. Kongreye partinin üst düzey yöneticileri ve yerel temsilciler katılım sağladı.
Manisa'nın Demirci ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin olağan kongre süreci tamamlandı. Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi. Kongreye Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ali Uçak ve İl Başkanı Nurullah Savaş gibi önemli isimler katılım sağladı.
Tek listenin sunulduğu seçimlerde Veysel Çınar, delegelerin desteğini alarak MHP Demirci İlçe Başkanı görevine getirildi. Görevi devreden eski başkan Ümit Kanyılmaz'a, ilçeye sunduğu katkılar ve yürüttüğü çalışmalar nedeniyle bir teşekkür plaketi verildi. Tören sırasında birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.
Toplantıda söz alan MHP MYK Üyesi Ali Uçak, partinin önce ülkem ve milletim ilkesine dayanan siyaset ahlakını hatırlattı. İl Başkanı Nurullah Savaş ise genel seçim süreçlerine ve Cumhur İttifakı'nın hedeflerine değinerek teşkilatın kararlılığını vurguladı. Yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesiyle kongre sona erdi.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Yunanistan, Türkiye'ye oldukça yakın bir konumda bulunan Karaada'da askeri konukevleri açarak bölgedeki askeri varlığını pekiştirdi. Ankara, gayri askeri statüdeki adada yapılan bu hamleyi yakından takip ediyor.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun danışmanlarının Katar'a gizli bilgi sattığı öne sürüldü. Muhalefet kanadı durumu devlet çıkarlarına ihanet olarak nitelendirirken soruşturma devam ediyor.