MHP Trabzon İl Başkanlığı, 15 Ağustos’ta kongre düzenleyecek ve Alper Hacısalihoğlu tek listeyle aday olacak. İlçe teşkilatları ziyaret edilerek yeni yönetim için isim havuzu oluşturuluyor.
MHP Trabzon İl Başkanlığı, 15 Ağustos 2024 tarihinde olağan kongresini gerçekleştirecek. Bu süreçte Alper Hacısalihoğlu'nun tek listeyle adaylık yapması öngörülüyor ve ikinci bir liste çıkacağına dair kesin bir bilgi bulunmuyor.
Kongre öncesinde Hacısalihoğlu, ilçe teşkilatlarını tek tek ziyaret ederek yeni il yönetimi için isim havuzu oluşturma sürecini başlattı. İlçe teşkilatlarından gelen öneriler, Hacısalihoğlu’nun kendi değerlendirmesiyle birleştirilerek bir aday havuzu oluşturulacak.
Oluşturulan bu havuzdaki isimler detaylı bir değerlendirmeye tabi tutulacak ve 15 Ağustos’taki kongrede yönetim kurulu şekillenecek. Bu adımlar, MHP Trabzon’da yeni dönemin yönetim kadrosunun netleşmesine yönelik önemli bir hazırlık aşaması olarak görülüyor.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
MHP Trabzon’da kongre öncesi hareketlilik! Gözler o isimlerde
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Giresun'da meydana gelen sel felaketinde, dere kenarında piknik yapan bir ailenin anne ve iki kızı yaşamını yitirdi. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda kayıpların cansız bedenlerine ulaşıldı.