MHP Yomra İlçe Yönetim Kurulu üyesi Erdem Kolçak görevinden ayrıldığını duyurdu. Kolçak, kararın tamamen kendi iradesiyle alındığını ifade etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yomra İlçe Yönetim Kurulu'nda görev yapan Erdem Kolçak, sürpriz bir kararla yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
İstifa sürecine ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Kolçak, söz konusu kararı alırken herhangi bir dış etki altında kalmadığını vurguladı. Erdem Kolçak, istifa kararını tamamen kendi iradesiyle aldığını belirtti.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Vakfıkebir ilçesinde 11 mahalleyi kapsayan kapsamlı bir içme suyu hattı projesi başlattı. 19 milyon liranın üzerinde bütçeye sahip olan çalışmalarda yarı aşamaya gelindi.
Trabzon'un Maçka ilçesinde 2017 yılında şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, vefatının dokuzuncu yıl dönümünde kardeşi tarafından kabri başında anıldı. Ailesi, Gedik'in vatan uğruna bıraktığı şerefli mirası yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.
Thomas Meunier, Trabzonspor'da kullandığı çıkış maddesini Lille'de tekrarlamak istedi ancak Fransız kulübü buna izin vermedi. Oyuncu, Sunderland'e geçişini ancak sözleşmesi bitince yapabildiğini açıkladı.