- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 8,066
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Türkiye'de üç büyük kulüpte forma giyen Michy Batshuayi, Suudi Arabistan'ın Abha takımına transfer oldu. Belçikalı golcü, yeni kulübüne bedelsiz olarak katıldı.
Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray formalarıyla tanınan Belçikalı santrfor Michy Batshuayi, kariyerine Suudi Arabistan'da devam etme kararı aldı. Abha Kulübü tarafından yapılan resmi açıklamada, 32 yaşındaki oyuncunun bedelsiz olarak transfer edildiği ve A takım kadrosuna dahil edildiği belirtildi. Deneyimli golcü, bundan sonraki süreçte Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi'nde mücadele eden Abha'nın başarısı için ter dökecek.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Fenerbahçe, Olimpik Lyon ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde noktaladı. Sakatlıkları bulunan dört oyuncu antrenmanda yer almadı.
Belçikalı golcü Michy Batshuayi, Suudi Arabistan temsilcisi Abha ile anlaşmaya vardı. Kariyerinde Türkiye'nin üç büyük kulübünde forma giyen oyuncu, yeni takımına bedelsiz olarak katıldı.
Amed Sportif Faaliyetler, Galatasaray'ın genç sağ beki Ali Turap Bülbül'ü renklerine bağladı. İki yıllık sözleşme imzalayan oyuncu, daha önce Ümraniyespor'da kiralık olarak forma giymişti.
Amedspor, Galatasaray'ın genç sağ beki Ali Turap Bülbül'ü kadrosuna kattı. Oyuncu ile iki yıllık resmi sözleşme imzalandığı duyuruldu.