- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 30,649
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Aston Villa'ya 6-0 yenilen Fenerbahçe'de Milan Skriniar açıklamalarda bulundu. Deneyimli stoper, takımın sergilediği performansı utanç verici olarak tanımladı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda Aston Villa ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 6-0'lık ağır bir mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan sarı-lacivertli ekibin savunma oyuncusu Milan Skriniar, takımın sergilediği oyunu sert bir dille eleştirdi.
Maçın ardından yaptığı açıklamada yaşanan durumu utanç verici olarak tanımlayan Skriniar, Şampiyonlar Ligi seviyesinde yapılan hataların bedelinin ağır olduğunu vurguladı. İlk yarıda yakaladıkları net fırsatları gole çeviremediklerini belirten Slovak futbolcu, devreye 3-0 geride girmenin psikolojik yüküne dikkat çekti. İkinci yarıda skoru değiştirmek için çaba sarf ettiklerini ancak rakibin bulduğu gollerle oyun disiplininden koptuklarını ifade etti.
Takım olarak birlik olmaları gerektiğini belirten deneyimli stoper, önlerinde bulunan lig maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi. Skriniar, seviyemizi yukarı çıkartmalıyız diyerek hem teknik heyetin hem de futbolcuların daha fazla sorumluluk alması gerektiğinin altını çizdi. Fenerbahçe cephesi, bu ağır yenilginin ardından lig mücadelesine hazırlanmak için çalışmalarını sürdürüyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Aston Villa'ya 6-0 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, sonucu kabul edilemez bulduklarını açıkladı. Kartal, hatalardan ders çıkararak lige odaklanmaları gerektiğini belirtti.
Yalova Valiliği, beklenen şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle 15 Ekim Perşembe günü okulların tatil edildiğini açıkladı. Ayrıca motosiklet ve scooter kullanımı için trafik yasağı getirildi.