Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli İstihbarat Akademisi, 2026-2027 eğitim öğretim yılı için kapılarını açtı. Akademik program kapsamında oryantasyon ve bilimsel hazırlık süreçleri başlatıldı.
Ankara'da faaliyet gösteren Milli İstihbarat Akademisi, 2026-2027 eğitim öğretim yılı için oryantasyon ve bilimsel hazırlık programını başlattı. Akademik takvimin ilk adımı olan bu süreç, öğrencilerin kurumsal yapıya uyum sağlamasını hedefliyor.
Programın açılış konuşmasını Dr. Öğr. Üyesi Hakkı Uygur gerçekleştirdi. Etkinliğin nda ise Doç. Dr. Tuncay Altun, katılımcılara yönelik kapsamlı bir tanıtım ve oryantasyon sunumu yaparak eğitim döneminin detaylarını paylaştı.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Milli İstihbarat Akademisi'nde oryantasyon ve bilimsel hazırlık programı başladı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul'da 8 yıldır aranan bir hükümlü, kadın kılığında gizlenirken polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin yakalanmamak için kız kardeşinin kimliğini kullandığı belirlendi.
Bingöl'de görev yaparken gazi olan Gerçek Yaşar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mersin'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.