Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İtalya'da düzenlenen 20. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden milli atıcı Buğra Selimzade, 10 metre havalı tabanca kategorisinde üçüncü oldu. Ortahisar Belediyesi sporcusu olan Selimzade, elde ettiği başarıyla bronz madalyayı Türkiye'ye kazandırdı.
İtalya'nın Taranto kentinde gerçekleştirilen 20. Akdeniz Oyunları, milli sporcuların önemli başarılarına sahne oldu. Ortahisar Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren milli atıcı Buğra Selimzade, 10 metre havalı tabanca erkekler kategorisinde Türkiye'yi başarıyla temsil etti. Eleme turlarında 574 puan toplayarak genel sıralamada yedinci olan Selimzade, bu derecesiyle final etabına kalmayı başardı.
Final müsabakalarında sergilediği istikrarlı performansla dikkat çeken milli sporcu, yarışmayı üçüncü sırada tamamlayarak bronz madalyanın sahibi oldu. Aynı müsabakada Türkiye adına yarışan bir diğer sporcu İsmail Keleş ise altın madalya kazanarak zirveye yerleşti.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, elde edilen derecelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaya, sporcuların uluslararası arenada ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, Selimzade ve Keleş ile birlikte emeği geçen tüm antrenörleri tebrik etti. Selimzade'nin ilk kez katıldığı Akdeniz Oyunları'ndan madalyayla dönmesi, yerel yönetim ve spor camiasında memnuniyetle karşılandı.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Ortahisar Belediyesi’nin milli sporcusu Akdeniz Oyunları’nda bronz madalya kazandı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Türk Eğitim Vakfı yetkilileri, eğitime verdikleri desteklerden dolayı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında odaya Eğitim Dostu Kurum Sertifikası takdim edildi.