Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasında çalışan işçi, döşeme tabancasından fırlayan çivinin karnına saplanması sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçi ameliyat edildi.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasında talihsiz bir iş kazası yaşandı. Mobilya döşemesi yaptığı sırada elindeki döşeme tabancasını kullanan 37 yaşındaki Oğuz K., tabancadan fırlayan çivinin karnına saplanması sonucu ağır yaralandı.
Çevresindekilerin yardımıyla özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırılan işçi, acil olarak ameliyata alındı. Operasyonla karnına saplanan çivi başarıyla çıkarılan Oğuz K.'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor. Olayın ardından bölgedeki yetkililer tarafından kazanın oluş şekline dair inceleme başlatıldı.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Bursa'da yaşanan silahlı çatışma sonrası polis memuru hakkında açılan dava devam ediyor. Savcılık, memurun eyleminin meşru müdafaa kapsamında olduğunu belirtti.
İzmir'in Konak ilçesinde doğal gaz çalışmaları sonrası onarılmayan yollar, mahalle sakinlerini kendi çözümlerini üretmeye zorladı. Vatandaşlar, oluşan yoğun tozdan korunmak için sokaklara halı serdi.
Talas Belediyesi, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelindeki okullarda kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması başlattı. Öğrencilerin daha güvenli ortamlarda eğitim görmesi hedeflenen çalışmalar kırsal mahallelerden başlatıldı.