Hey millet, nasılsınız? Malum, hayatımızda müziğin yeri bambaşka. Bazen bir şarkı, bazen bir albüm... Ama kabul edelim, o canlı performanslar var ya, işte onlar kalbimizin tam orta yerine kazınır. Özellikle eski Türkçe rock gruplarının patladığı zamanları bilenler hatırlar, ya da yeni nesil olarak siz de belki bir festivalde "işte bu!" dediğiniz o anı yaşadınız. Benim aklıma hemen ilk gittiğim büyük konser geliyor, Barış Manço'nun sahnedeki o karizması... sanki zaman durmuştu, her notası içime işliyordu. Orada anladım müziğin sadece dinlenen bir şey değil, yaşanan bir duygu olduğunu.
Sizler için durum ne? Hangi konsere gittiniz de "Hayatım değişti" dediniz, ya da en azından "Bu anı asla unutamayacağım" dediniz? Belki bir dostunuzla paylaştığınız ilk festival macerası, belki de tek başınıza gittiğiniz ve kendinizi bulduğunuz o özel gece? En unutulmaz sahne anınız, o kalabalığın enerjisi, çalan grubun sizin için anlamı... Hadi dökelim içimizi, o anıları bir de sizden dinleyelim! Neler hissettiniz, sizi en çok ne etkiledi?