Neler yeni

📝 Notion Şablonları Tasarlayıp Ek Gelir Elde Etmek: Niş Dijital Ürün Pazarı

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Notion, modern dünyanın en popüler üretkenlik ve not tutma uygulamasıdır. Düzen, sistem ve planlama meraklısı olan milyonlarca insan, hayatlarını ve işlerini organize etmek için hazır Notion şablonlarına (Templates) çılgınlar gibi para harcıyor.

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

Kendi hayatınız için kurduğunuz şık bir bütçe takipçisini, fitness planlayıcısını veya yazılımcı to-do listesini tek bir tıkla kopyalanabilir link haline getirip küresel pazarda satabilirsiniz. Maliyeti sıfırdır ancak tasarımın hem işlevsel hem de estetik (minimalist) olması şarttır.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Sektörlere özel niş şablonlar tasarlayın (Örn: 'Freelancerlar için Müşteri ve Fatura Takip Şablonu'). Ürünlerinizi Product Hunt, Reddit ve Twitter (X) topluluklarında ücretsiz paylaşarak ilk trafiği çekin.
• Kazandığınız kitleyi Gumroad veya Etsy mağazanıza yönlendirerek dolar bazlı pasif gelir akışı yaratın. Düzen hastası olmak artık bir kazanç kapısı.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; günlük hayatınızda Notion kullanıyor musunuz? Şablon tasarlayıp dijital ek gelir elde etmek fikri sizce nasıl?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?