- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 30,669
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Almanya-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Serdar Yüksel ve beraberindeki heyeti kabul etti. Görüşme Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleşti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, başkent Ankara'da önemli bir diplomatik görüşmeye ev sahipliği yaptı. Kurtulmuş, Almanya Federal Meclisi bünyesinde faaliyet gösteren Almanya-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Serdar Yüksel ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Gerçekleştirilen kabulde, iki ülke arasındaki parlamenter ilişkilerin ve iş birliği süreçlerinin ele alındığı belirtildi. Heyetler arası temaslar, Türkiye ile Almanya arasındaki diplomatik diyaloğun güçlendirilmesi hedefiyle gerçekleştirildi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
TBMM Başkanı Kurtulmuş, AlmanyaTürkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Yüksel'i kabul etti
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Türk futbolundaki hakem operasyonlarının derinleşmesi gerektiğini belirterek liglerin iki hafta ertelenmesini önerdi. Adalı, konunun Kulüpler Birliği'nde görüşülmesi gerektiğini ifade etti.
A Milli Futbol Takımı'nın Belçika ile oynayacağı maçın kadrosunda Kenan Yıldız ve Can Uzun yer almıyor. İki genç oyuncunun da sakatlıkları nedeniyle kadroya dahil edilmediği açıklandı.