Neler yeni

Nursena Say: Miss World Başarısızlığı, Güzellik Ürünü Kabusu ve Eleştirilere Yanıtı!

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Nursena Say hakkında konuşmak istiyorum. Miss Turkey 2022 birincisi olan Say, geçtiğimiz haftalarda Hindistan'da düzenlenen 71. Miss World Güzellik Yarışması'nda dereceye giremedi. Bu durum üzerine sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan Nursena Say, yaptığı açıklamayla Türk kadınını temsil etmekten gurur duyduğunu ve Miss World'ün sosyal sorumluluk projelerine odaklanan bir yarışma olduğunu vurguladı. Kendi sosyal sorumluluk projesinin Top 10'a girdiğini ve Top Model yarışmasında ikinci olduğunu belirten Say, uluslararası yarışmalarda kişisel başarının ötesinde politik/ekonomik unsurların da etkili olabileceğine dikkat çekti.

Nursena Say'ın gündeme gelmesinin bir diğer nedeni ise yaşadığı talihsiz bir olay. İnternetten aldığı bir güzellik ürününün cildini mahvederek gül hastalığına yakalanmasına neden olduğunu açıkladı. Bu konuda kadınları uyaran Say, sosyal medyada reklamı yapılan ürünlere doktor tavsiyesi olmadan itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. Bu durum, güzellik ve bakım ürünleri konusunda ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini bir kez daha gösteriyor.

Nursena Say, Miss Turkey tacını taktığında da dikkat çekmişti. Kendisiyle yapılan bir röportajda, Türkiye'nin en güzel kızı olmadığını, yarışmaya toplum içindeki duruşu ve topluma katkısı nedeniyle başvurduğunu söylemişti. Mersin'de doğup büyüyen ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu olan Say, İstanbul'a geldikten sonra daha özgürleştiğini ve mimarlık eğitiminin şehirden çok beslendiğini ifade etmişti.

Nursena Say'ın yaşadığı bu olaylar ve açıklamaları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Özellikle güzellik ürünleri konusunda internetten alışveriş yaparken nelere dikkat ediyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?