Selam millet! Nasılsınız bakalım, yine forumu alevlendirecek, hepimizin bir şekilde köşesinden dokunduğu bir konuyla geldim. Malum, hayatımızda dostluklar çok önemli ve hepimizin karşı cinsten de yakın arkadaşları olabiliyor. Ama işte işin içine bir ilişki girince o "sadece arkadaşım" durumu bir anda bambaşka boyutlara taşınabiliyor, sizce de öyle değil mi? Bir taraf "Ne var bunda, güvenmiyor musun?" derken, diğer tarafın kafasında deli sorular dönmeye başlıyor, hatta bazen bu durum büyük tartışmalara bile sebep oluyor.
Hani deriz ya, "Yıllardır tanıyorum, benim için kardeşim gibi." Peki bu durum partnerimiz için de aynı derecede masum mu kalıyor, yoksa içten içe bir güvensizliğe, kıskançlığa yol açabiliyor mu? Sınır nerede başlamalı, nerede bitmeli? Sizce bir ilişkide karşı cinsten çok yakın arkadaşlıklar ilişkinin zenginliği midir yoksa potansiyel bir sorun kaynağı mı? Bu konuda dengeyi nasıl kurmalı? Her iki tarafın da rahat hissetmesi için neler yapılabilir? Hadi bakalım, yorumlarda dertleşelim!