Neler yeni

O Büyülü Hikaye Anı: Sinema Salonu mu, Ekranın Başı mı?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
1-a3abd9175330b5cc655fcc5b0f59dc2a.jpg

Selam millet, nasılsınız bakalım? Şöyle bir düşündüm de, eskiden hani sinemaya giderdik, o dev perdenin büyüsüne kapılır, filmin sonuna kadar nefes almadan izlerdik ya... Sanki o filmlerin tadı daha bir başka olurdu, bambaşka bir atmosfer yaratırdı. Şimdi evde, Netflix'in Disney+'ın dibine vuruyoruz, kumanda elimizde istediğimiz diziyi, filmi anında açıyoruz. Ama o "içine çekilme" hissi, o "bu film/dizi efsane olur" diyeceğimiz sürükleyici hikayeler nerede daha çok karşımıza çıkıyor sizce? Hani şu kült film tadında, defalarca izlenebilecek, unutulmaz eserler... Hala sinemada mı yakalıyoruz o ruhu, yoksa artık evdeki o devasa arşivlerde mi saklı o büyülü anlar?

Ben bazen çok özlüyorum o sinema salonunun karanlığını, o kokusunu. Ama itiraf edeyim, pijamayla koltukta yayılıp sabaha kadar dizi izlemek de ayrı bir keyif. Peki siz ne düşünüyorsunuz? O gerçekten sizi içine çeken, "vay be" dedirten hikayeleri son zamanlarda nerede buldunuz? Hala sinemanın yeri bambaşka diyenlerden misiniz, yoksa streaming platformları sinemanın pabucunu dama attı mı? Özellikle sizi ekrana kilitleyen, "kült film adayı" dediğiniz bir yapım oldu mu bu aralar? Bekliyorum he yorumlarınızı!

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?