Neler yeni

O Eski Oyunların Tadı Neden Başkaydı, Yoksa Biz Mi Değiştik?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum-kapak-1-png.1

Selam millet! Nasılsınız, keyifler yerinde mi? Biliyorum çoğunuz ya yeni çıkan bir oyuna gömülmüşsünüzdür ya da o ranked maçında sinir krizleri geçiriyorsunuzdur. Ama ben bugün biraz eskilere, böyle kalbimizde yer etmiş oyunlara gitmek istiyorum. Hani şu çocukken veya gençken oynadığımız, "offf ne oyundu be!" dediğimiz, saatlerce başından kalkmadığımız oyunlar var ya...

Şimdi düşünüyorum da, o zamanlar oyunlar sanki daha farklı bir his veriyordu. Belki teknoloji bu kadar gelişmiş değildi, grafikler şimdiki gibi uçuk değildi ama sanki ruhu daha çoktu. Yoksa biz mi saftık, kolay mı eğleniyorduk? Yeni çıkan oyunlar görsel şölen, hikayeler çok iyi ama o eski "vurulmuş gibi" hissi, bir oyuna aylarca doyamama durumu sizde de azaldı mı? Acaba biz mi beklentiye girdik, oyunlar mı o büyüyü kaybetti? Yoksa aslında her şey aynı da, biz mi eski günlerin tadını hala damağımızda taşıyoruz?

Siz ne düşünüyorsunuz? Hangi oyunu "keşke hiç bitmeseydi" veya "keşke ilk kez oynuyor olsaydım" diye anıyorsunuz? Yeni çıkan oyunlarda sizi eskisi gibi saran bir şeyler var mı, yoksa siz de nostalji kervanına mı katıldınız? Yorumlarda bekliyorum!

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?