Neler yeni

O "kaybolduğumuz" anlar ve bizi içine çeken evrenler!

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
1-a3abd9175330b5cc655fcc5b0f59dc2a.jpg

Selam millet! Nasılsınız? Geçenlerde bir diziye daldım (adı bende kalsın, spoiler olmasın diye) ve resmen koltukta eridim gittim. Hani böyle tüm dünya kapanır, telefon melofon hak getire, sadece o hikayenin içinde yaşarsın ya... İşte öyle bir an yaşadım yine! Eskiden sinemada film izlerken olurdu bu bana daha çok, o karanlık salon, kocaman perde, başka hiçbir şey yok. Şimdi evde, ekran karşısında bile o hissi yakalamak acayip keyifli. Sanki o karakterlerden biri oluyorsun, evrenin içinde kayboluyorsun. Bazen bir sahne, bazen bir karakterin repliği, bazen de koskoca bir sezon seni alıp götürüyor. Bu sadece yeni çıkan popüler işler de değil, bazen yıllar önce izlediğimiz, "kült" dediğimiz bir film bile tekrar o büyüyü yaşatabiliyor.

Bu hissi bilenler var mı aramızda? Sizi alıp başka dünyalara götüren, kendinizi içinde kaybettiğiniz öyle bir dizi ya da film oldu mu hiç son zamanlarda (ya da eskilerden)? Ya da "abi o sahne var ya..." deyip de unutamadığınız anlar? Varsa buyurun anlatın da biz de bakalım neymiş bu kadar içine çeken!

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?