Herkese selamlar, canlar! Nasılsınız bakalım, keyifler yerinde mi? Bugün yine hepimizi şöyle bir düşündürecek, "aynen yaa!" dedirtecek, belki de kendi ilişkimizden kesitler bulacağımız cinsten bir konuyla geldim. Malum, büyük sorunları, devasa kavgaları, yalanları dolanları zaten konuşuyoruz; ama gelin bir de o "minik" pürüzlere bakalım. Hani ilk başta "aman ne olacak ki" dediğimiz, zamanla gözümüze batmaya başlayan, bazen de "yok artık, bu da mı olur?" dediğimiz şeyler var ya... İşte onlar! Mesela, sevgilinin/eşinin o çorabı bir türlü kirli sepetine atmaması, yemek yerken çıkan o minicik sesler (ama yine de rahatsız edici!), her şeyi en son ana bırakması ya da senin anlattığın şeyi bir türlü doğru anlamaması gibi... Bunlar zamanla insanı çıldırtır mı, yoksa "o da onun nazarı" deyip gülüp geçer miyiz?
Sizin için hangi "minik" alışkanlık zamanla kocaman bir "kırmızı bayrak"a dönüşüyor, hangisine "olsun, o da bizim tatlı şeyimiz" deyip göz yumuyorsunuz? Bu "küçük" detaylar gerçekten ilişkinin seyrini değiştirir mi, yoksa biz mi çok takıntılıyız? En sevdiğiniz insandaki en tahammül edemediğiniz ama belki de dile getiremediğiniz "minik" kusur neydi? Yoksa "mükemmel insan yok, zaten ben de değilim" deyip akışına mı bırakıyorsunuz her şeyi? Hadi gelin dökün içimizi, bakalım kimler neye takılıyor, kimler neye alışmış! Fikirleriniz ve itiraflarınız çok değerli, merakla bekliyorum!