Neler yeni

Obi Mikel'den Trabzonspor ve Salah Yorumu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
42d21d2f7f3cf3ac76094f7d799228a00363a74f930b233f72be38b3890baf24.webp

Trabzonspor'un eski oyuncusu Obi Mikel, bordo-mavili kulübün futbol atmosferini değerlendirdi. Mikel, Salah'ın transfer sürecinde şehrin tutkusunun önemli bir etken olduğunu belirtti.

Trabzonspor forması giymiş olan Nijeryalı futbolcu Obi Mikel, kulüp ve şehir hakkındaki gözlemlerini paylaştı. Salah'ın transfer tercihinde sadece ekonomik faktörlerin rol oynamadığını savunan Mikel, Trabzon'un gerçek bir futbol şehri olduğunun altını çizdi.

Mikel, Trabzonspor'un oyuncu karşılama törenlerindeki coşkuya dikkat çekerek, taraftarın her zaman takıma büyük destek verdiğini ifade etti. Kulübün tesislerini ve çalışma ortamını yakından bildiğini belirten eski oyuncu, bu atmosferin Salah için olumlu bir değişim yaratacağını dile getirdi. Trabzonspor'un büyük bir camia olduğunu vurgulayan Mikel, şehirdeki insanların futbolla iç içe yaşadığını ve başarılı oyuncuları kısa sürede benimsediklerini söyledi.

Açıklamalarında Trabzonspor'un yönetim yapısına ve taraftarın sadakatine değinen Mikel, Salah'ın bu yeni ortamda hem kendisi hem de ailesi adına mutlu olmasını diledi. Bordo-mavili ekibin sosyal medya etkileşimlerinin ve stadyum atmosferinin, transfer edilen yıldız oyuncular üzerinde yarattığı etkinin önemine vurgu yaptı. Mikel, Trabzonspor'un saygı duyulması gereken köklü bir kulüp olduğunu sözlerine ekledi.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Eski Trabzonsporlu Mikel’den dikkat çeken Salah sözleri! “O şehri tanıyorum”

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İran'ın başkenti Tahran ile Trabzon arasında 11 Ağustos 2026'da başlayacak direkt uçuşlar, bölge turizmini canlandırmayı hedefliyor. Haftada iki gün yapılacak seferlerin yıl boyunca sürmesi için çalışmalar devam ediyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?