Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim masraflarını karşılamak amacıyla SYDV'lere 2 milyar lira kaynak aktardı. 2021 yılından bu yana sağlanan toplam eğitim yardımı 6 milyar liraya ulaştı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla yeni bir adım attı. İhtiyaç sahibi öğrencilerin temel eğitim giderlerini karşılamak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 2 milyar lira tutarında kaynak aktarımı gerçekleştirildi.
Aktarılan bu bütçe; öğrencilerin kırtasiye, kıyafet, yemek ve ulaşım gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak. Bakanlık, 2021 yılından günümüze kadar eğitim yardımları kapsamında toplam 6 milyar liralık bir desteği öğrencilere ulaştırmış oldu.
2 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından ihtiyaç sahibi öğrenciler için SYDV'lere 2 milyar lira kaynak
İhtiyaç sahibi öğrenciler için 2 milyar lira kaynak
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA 2026 Dünya Kupası C Grubu'ndaki ikinci maçında Avustralya ile karşı karşıya geliyor. Kritik mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.