Milli Eğitim Bakanlığı, ÖğretmenİZ dergisinin Kasım ayı programını duyurdu. Dergi, Öğretmenler Günü ve COP31 temalı iki ayrı özel sayıyla okurların karşısına çıkacak.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ÖğretmenİZ dergisi, Kasım ayı içerisinde okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bakanlık, bu aya özel olarak iki farklı sayı yayımlama kararı aldı.
Yayımlanacak özel sayılardan ilki, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına ithafen hazırlanacak. İkinci özel sayı ise iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında düzenlenen COP31 zirvesine odaklanacak. Dergi, eğitim camiasındaki güncel gelişmeleri ve özel temaları okurlarına ulaştırmayı hedefliyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
MEB'in "ÖğretmenİZ" dergisi, kasımda iki özel sayıyla okurlarla buluşacak
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
GDZ Elektrik, İzmir'in çeşitli ilçelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 14 Ağustos Cuma günü elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı. Vatandaşların kesinti saatlerini ve bölgelerini kontrol etmeleri öneriliyor.
Kia, B-SUV segmentindeki yeni elektrikli modeli EV2'yi Türkiye pazarında satışa sundu. 1.599.000 TL başlangıç fiyatıyla gelen araç, yüksek menzil ve gelişmiş bağlantı teknolojileriyle dikkat çekiyor.