Neler yeni

Ohio'da özel uçak arıza nedeniyle acil iniş yaptı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
ae479d75baa42879b4be2816e08c6498567e018374ac3b1f3bb340f5608c5606.webp

ABD'nin Ohio eyaletinde iniş takımları açılmayan özel bir uçak, Akron-Canton Havalimanı'na zorunlu iniş gerçekleştirdi. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

ABD'nin Ohio eyaletinde havacılık dünyasını tedirgin eden bir olay yaşandı. NetJets şirketine ait Cessna Citation tipi özel bir uçak, teknik bir arıza nedeniyle zor anlar yaşadı. Uçağın ön iniş takımlarının açılmaması üzerine pilotlar, Akron-Canton Havalimanı'na acil iniş kararı aldı.

Amatör kameralara da yansıyan görüntülerde, uçağın piste kontrollü bir şekilde teker koyduğu görüldü. Ohio Kamu Güvenliği Departmanı tarafından yapılan açıklamada, uçuşu gerçekleştiren iki pilotun olaydan yara almadan kurtulduğu bildirildi. Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'ndan havalandığı öğrenilen uçağın iniş süreci, havalimanı ekiplerinin aldığı önlemlerle başarıyla tamamlandı. Yetkililer, kazanın eşiğinden dönülen olayla ilgili teknik incelemelerin devam ettiğini belirtti.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

ABD'de bir uçak kazanın eşiğinden döndü: Ohio'da filmleri aratmayan iniş

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Yeni eğitim döneminde ücretli öğretmenlik yapmak isteyen adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebiliyor. Süreç, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin ihtiyaçlarına göre bölgeden bölgeye farklılık gösteriyor.

19 Ağustos 2026 tarihinde Türkiye ve dünya genelinde meydana gelen önemli olaylar CNN Türk bülteninde aktarıldı. Günün öne çıkan gelişmeleri haber derlemesinde yer aldı.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?