Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İstanbul'da hayata geçirilen Okçuluk Benim Sporum projesi, Tokat'ta yeni bir etapla devam ediyor. Okçular Vakfı öncülüğünde yürütülen çalışma bölgedeki spor faaliyetlerini desteklemeyi amaçlıyor.
Okçular Vakfı tarafından geliştirilen ve İstanbul Valiliği himayesinde ilk olarak İstanbul'da uygulanan Okçuluk Benim Sporum projesi, kapsamını genişleterek Tokat'a taşındı. Geleneksel spor dallarını yaygınlaştırmayı hedefleyen projenin Tokat etabı, yerel düzeyde hayata geçirildi. Söz konusu girişimle birlikte bölgedeki gençlerin okçuluk sporuna olan ilgisinin artırılması ve bu alanda yetenekli bireylerin keşfedilmesi amaçlanıyor. Projenin ilerleyen dönemlerde farklı bölgelerde de benzer şekilde uygulanması bekleniyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
İstanbul'da başlatılan "Okçuluk Benim Sporum" projesi Tokat'a taşındı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Milli Savunma Bakanlığı, Marmara Denizi ve Kıbrıs açıklarında meydana gelen deniz kazalarına yönelik yürütülen arama kurtarma çalışmalarına dair güncel bilgileri paylaştı. Bakanlık, bölgedeki operasyonların ilgili kurumlarla koordineli şekilde devam ettiğini belirtti.
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi için hazırladığı oyuncu listesi henüz resmiyet kazanmadı. Sarı-kırmızılı ekibin Avrupa serüveni 9 Eylül'deki Sporting maçıyla başlayacak.
Televizyon ekranlarında 2 Eylül 2026 tarihinde yayınlanan yapımların reyting sonuçları belli oldu. MasterChef Türkiye ve Doğanın Kanunu farklı kategorilerde liderliği paylaştı.