Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Okul kıyafetlerinde arma kullanımı zorunlu hale getirilirken, kıyafet modellerinin en az dört yılda bir değiştirilmesi kararlaştırıldı. Sektördeki üretimin büyük oranda tamamlandığı ve tamamen yerli kaynakların kullanıldığı bildirildi.
Eğitim kurumlarında kullanılan öğrenci kıyafetleri için yeni düzenlemeler hayata geçirildi. Alınan karara göre, tüm okul kıyafetlerinde arma kullanımı zorunlu kılındı. Okul yönetimleri, kıyafet modellerini belirlerken en az dört yıllık bir değişim periyoduna uymakla yükümlü olacak.
Okul kıyafeti sektöründeki üretim süreçleri hakkında da güncel veriler paylaşıldı. Üretimin yüzde 80 ile 90 oranında tamamlandığı ifade edilirken, tüm ürünlerin tamamen yerli kaynaklar kullanılarak hazırlandığı vurgulandı. Yeni eğitim dönemi öncesinde hazırlıkların büyük ölçüde tamamlandığı belirtiliyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Yeni dönem başlıyor! Yeni eğitim dönemi öncesi velileri ilgilendiren karar
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
ABD merkezli spot Bitcoin ve Ethereum ETF'leri, yatırımcıların yoğun ilgisiyle üst üste yedi gün boyunca net giriş kaydetti. Kurumsal talebin güçlenmesiyle Bitcoin fiyatı 81 bin dolar seviyesini test etti.
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Lyon ile karşı karşıya geliyor. İstanbul'daki ilk maçın 1-1 bitmesinin ardından temsilcimiz turu geçmeyi hedefliyor.