Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Ticaret Bakanlığı, yeni eğitim dönemi öncesinde kırtasiye ürünlerine yönelik denetimlerini ülke genelinde artırdı. 81 ilde yürütülen çalışmalarla öğrencilerin güvenli ürünlere ulaşması hedefleniyor.
Ticaret Bakanlığı, 14 Eylül tarihinde başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda bakanlığa bağlı ekipler, Türkiye genelindeki 81 ilde kırtasiye ve okul malzemelerine yönelik denetimlerini yoğunlaştırdı.
Ekipler, piyasaya sunulan ürünlerin standartlara uygunluğunu ve güvenliğini titizlikle inceliyor. Öğrencilerin sağlığını korumayı amaçlayan bu denetimlerin, okul dönemi başlayana kadar kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi. Denetim süreçleri, okul alışverişlerinin güvenli bir şekilde yapılması için kritik önem taşıyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Ticaret Bakanlığı ekipleri kırtasiye ve okul ürünleri denetimlerini sıklaştırdı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul'da 8 yıldır aranan bir hükümlü, kadın kılığında gizlenirken polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin yakalanmamak için kız kardeşinin kimliğini kullandığı belirlendi.
Bingöl'de görev yaparken gazi olan Gerçek Yaşar, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mersin'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.