Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Yeni eğitim yılı hazırlıkları e-ticaret sektöründe hareketliliğe yol açtı. Kampanyaların etkisiyle aylık işlem hacminin 400 milyar lirayı geçmesi bekleniyor.
Yeni eğitim ve öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte e-ticaret platformlarında okula dönüş alışverişleri hız kazandı. Kırtasiye ve okul ihtiyaçlarına yönelik düzenlenen özel kampanyalar, tüketici talebini önemli ölçüde artırdı.
Sektör temsilcileri, artan bu yoğun ilgiyle birlikte aylık e-ticaret hacminin 400 milyar lira seviyesini aşacağını öngörüyor. Eğitim dönemi öncesindeki bu hareketliliğin, dijital pazardaki ekonomik canlılığı yılın geri kalanına da olumlu yansıtması bekleniyor.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Okula dönüş alışverişleriyle aylık e-ticaret hacminin 400 milyar lirayı aşması bekleniyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Sermaye Piyasası Kurulu, çeşitli şirketlerin ihraç ve sermaye artırımı başvurularını karara bağladı. Kurul ayrıca piyasa denetimleri kapsamında idari para cezası uygulanmasına hükmetti.
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile vergi ve SGK borcu olan esnaflara kredi imkanı sağlandı. Yeni düzenleme kapsamında borç ödemeleri kredi tutarından mahsup edilebilecek.