Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim yapılarının deprem ve afetlere karşı dayanıklılığını artırmak amacıyla 15 üniversite ile protokol imzaladı. Çalışmalar kapsamında binaların yapısal güvenliği incelenecek.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim kurumlarının afetlere karşı daha güvenli hale getirilmesi amacıyla 15 farklı üniversite ile kapsamlı bir iş birliği protokolüne imza attı. Bu ortaklık sayesinde okul binaları ve eklentilerindeki afet risklerinin bilimsel yöntemlerle azaltılması hedefleniyor.
Protokol çerçevesinde, eğitim yapılarının yapısal güvenliği detaylı şekilde değerlendirilecek. Ayrıca, afet yönetimi ve yapı güvenliği konularında akademik destekle araştırma geliştirme çalışmaları yürütülerek, öğrencilerin ve eğitim personelinin daha güvenli ortamlarda bulunması sağlanacak.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
MEB ile 15 üniversite arasında eğitim yapılarının afet güvenliği için işbirliği protokolü imzalandı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Şanlıurfa'da zabıta ekiplerinin yakaladığı İran uyruklu bir dilencinin üzerinden 60 bin lira nakit para ele geçirildi. İdari para cezası uygulanan şahıs sınır dışı edildi.
Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye ve Almanya karşı karşıya geliyor. Mücadele 3 Eylül'de İstanbul'da oynanacak.