Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okulların açıldığı ilk hafta için özel etkinlik planı açıkladı. Türkiye genelindeki tüm okullarda demokrasi ve insan hakları temalı çalışmalar yürütülecek.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıcıyla ilgili önemli bir duyuru yaptı. Bakan Tekin, okulların açıldığı ilk hafta boyunca Türkiye genelindeki tüm eğitim kurumlarında özel etkinlikler düzenleneceğini belirtti.
Yapılan açıklamaya göre, bu süreçte milli birlik, kardeşlik, demokrasi ve insan hakları konularına odaklanan farkındalık çalışmaları gerçekleştirilecek. Bakanlık, öğretmenlerden bu temalar çerçevesinde öğrencilere yönelik bilgilendirici faaliyetler yürütmelerini talep etti.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bakan Tekin: Eğitim öğretimin ilk haftasında tüm okullarımızda demokrasi ve insan hakları temalı etkinlikler olacak
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Şarkıcı Tuğba Ekinci, yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Operasyonun 5 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildiği bildirildi.
Ankara merkezli yürütülen müstehcenlik soruşturması kapsamında 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şarkıcı Tuğba Ekinci'nin de dahil olduğu 5 şüpheli gözaltına alındı.