Neler yeni

Ordu Şehir Hastanesi'nde Otopark Kapasitesi İkiye Katlanıyor

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
13,587
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
59c43f5fb5693c873fc04571cb7b4b8dae02283fbc6ede401b04ed02ac184abd.webp


Ordu Şehir Hastanesi'nin otopark kapasitesi, artan ihtiyacı karşılamak amacıyla 2 binden 4 bine çıkarılıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla hastanenin ulaşım ve çevre düzenlemeleri de tamamlanıyor.

Ordu'nun sağlık altyapısını güçlendiren en önemli yatırımlardan biri olan Ordu Şehir Hastanesi'nde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Hastanenin hizmete girmesiyle birlikte oluşabilecek yoğunluğu yönetmek amacıyla otopark kapasitesinde önemli bir değişikliğe gidildi. Daha önce 2 bin araçlık olarak planlanan otopark alanı, yapılan yeni düzenlemelerle 4 bin araçlık kapasiteye ulaştırılıyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, hastanenin çevre düzenlemesi ve ulaşım altyapısının belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütüldüğünü ifade etti. Vatandaşların hastaneye ulaşımlarını kolaylaştırmak ve park sorunu yaşamamalarını sağlamak için kapasite artırımının kritik bir adım olduğunu vurgulayan Güler, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. Hastanenin yakın zamanda hasta kabulüne başlaması planlanıyor. Proje, bölgedeki sağlık hizmetlerine erişimi daha konforlu hale getirmeyi hedefliyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Ordu Şehir Hastanesi'nin otopark kapasitesi 4 bin araca çıkarılacak

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV 2026 Avrupa Şampiyonası grup mücadelesinde Macaristan'ı konuk ediyor. İstanbul'da oynanacak kritik karşılaşma canlı olarak ekranlara gelecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, otoyollarda trafiği hızlandırmak amacıyla Serbest Geçiş Sistemi'ni yaygınlaştırıyor. Akıncı Gişeleri'nde başlayan dönüşüm çalışmalarıyla birlikte sistemin yıl sonuna kadar 43 istasyona ulaşması hedefleniyor.
 

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

  • Güncel Gündem & Haberler

  • Teknoloji & Yapay Zeka

  • Bilim, Kültür & Tarih

  • Eğlence, Magazin & Yaşam


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst