- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 32,938
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Orta Doğu'daki jeopolitik gerilimlerin Avrupa hava trafiğinde önemli bir düşüşe neden olması öngörülüyor. Bu yıl yaklaşık 110 bin uçuşun yapılamayacağı tahmin ediliyor.
Orta Doğu'da süregelen jeopolitik gerilimlerin, Avrupa hava trafiğindeki büyümeyi sınırlaması ve bu yıl yaklaşık 110 bin uçuşluk bir kayba yol açması bekleniyor. Bu durumun, bölgedeki hava yolu taşımacılığı üzerinde önemli bir etki yaratması öngörülüyor.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Orta Doğu'daki gerilimlerin Avrupa hava trafiğinde 110 bin uçuşluk kayba yol açması bekleniyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı 13. Zirvesi, Türk Yüzyılı temasıyla Ankara'da başladı. Liderler, iş birliğini güçlendirmek ve ortak geleceği inşa etmek amacıyla bir araya geldi.
Fenerbahçe'de teknik sorumluluk geçici olarak Dirk Kuyt'a devredildi. Yönetim, Kuyt ile uyum içinde çalışacak yabancı bir teknik direktör arayışına odaklandı.
Yunanistan eski Genelkurmay Başkanı Floros, Türkiye'ye karşı askeri sahada yanıt vermeye hazır olduklarını savundu. Miçotakis ise Türkiye-Libya mutabakatını uluslararası platformlarda eleştirmeye devam ediyor.