Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Ortahisar Belediyesi, Türk Eğitim Vakfı ile yürüttüğü burs iş birliği sayesinde Eğitim Dostu kurum sertifikası almaya hak kazandı. Belediye, özel günlerde dijital çiçek tercih ederek öğrencilerin eğitimine katkı sunuyor.
Ortahisar Belediyesi, eğitime verdiği destekleri sürdürerek Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından verilen Eğitim Dostu unvanına layık görüldü. Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında, kurum ile vakıf arasında özel bir iş birliği protokolü hayata geçirildi.
Bu protokol çerçevesinde, belediyenin cenaze ve özel günlerde canlı çiçek göndermek yerine TEV'in dijital çiçek ve çelenklerini tercih etmesi kararlaştırıldı. Bu uygulama sayesinde elde edilen gelirler, üniversite öğrencilerinin burs ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılıyor. Projenin başarısı üzerine TEV Genel Müdürü Melike Koçoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Ortahisar Belediye Başkanvekili Celal Akaç'ı ziyaret ederek sertifikayı takdim etti.
Ziyaret sırasında konuşan Melike Koçoğlu, belediyenin fırsat eşitliğine ve gençlerin gelişimine sunduğu katkılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanvekili Celal Akaç ise eğitime yapılan her yatırımın geleceğe atılan bir adım olduğunu vurguladı. Akaç, “Gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanarak, TEV ile kurulan bu anlamlı iş birliğinin imkânlar ölçüsünde sürdürüleceğini belirtti. Ortahisar Belediyesi, bu projeyle hem çevreci bir yaklaşım sergiliyor hem de öğrencilerin eğitim yolculuğuna doğrudan destek vererek toplumsal dayanışmaya örnek teşkil ediyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
TEV'den Ortahisar Belediyesi'ne eğitim dostu kurum sertifikası
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Gümüşhane sınırındaki yaylalarda biriken çöpleri temizledi. Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşları doğayı temiz tutmaya davet etti.