Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim dönemi için özel okullarda ücretsiz eğitim alacak öğrencilerin yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Süreç, ilgili kanun kapsamında yürütüldü.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2026-2027 eğitim ve öğretim yılı için özel okullarda ücretsiz eğitim hakkı kazanan öğrencilerin yerleştirme sonuçlarını ilan etti. 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu hükümleri doğrultusunda yürütülen yerleştirme süreci tamamlanarak sonuçlar erişime açıldı. Bu kapsamda belirlenen öncelikli öğrenciler, yeni eğitim döneminde özel okullarda ücretsiz olarak eğitim görmeye başlayacak.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Özel okullarda ücretsiz okutulacak öncelikli öğrencilerin yerleştirme sonuçları açıklandı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İskenderun Belediyesi, sahildeki kirliliğe dikkat çekmek için çarpıcı bir farkındalık çalışması başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, çevre kirliliğine yönelik cezaların artırılacağını duyurdu.
Rockstar Games, merakla beklenen GTA 6 oyununa dair detaylı bir oynanış videosunu izleyiciyle buluşturdu. PlayStation 5 üzerinde kaydedilen görüntüler, oyunun mekanikleri ve dünyası hakkında önemli ipuçları veriyor.
OpenAI, güvenlik ve sözleşme ihlalleri gerekçesiyle Cursor platformuna olan desteğini çekme kararı aldı. Elon Musk ise bu gelişme üzerine OpenAI yönetimine yönelik sert eleştirilerde bulundu.