Partnerin Telefonu: Sınır mı, Sınav mı? Göz atmak serbest mi, tabu mu?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
1-a3abd9175330b5cc655fcc5b0f59dc2a.jpg

Selam millet! Nasılsınız bakalım, keyifler yerinde mi? Biliyorum hepimizin başından en az bir kere geçmiştir bu mevzu, o yüzden direkt konuya dalıyorum: Telefon. İlişkinin mihenk taşı, gizli kutusu, hatta bazen kara kutusu! Şimdi açık konuşalım, birçoğumuzun sevgilisinin/eşinin telefonu eline geçmiş, ya bir bildirim gelmiş bakmışız ya da "şu fotoğrafa baksana" diye uzatıldığında istemsizce bir kaydırmışızdır. Ama asıl bomba soru şu: Özellikle de şüphe yokken, sırf merakına ya da "güven testine" bakılır mı o telefona?

Bir yanda "ilişkide şeffaflık olur, ne saklıyorsun ki" diyenler, diğer yanda "mahremiyet kutsaldır, herkesin özel alanı var" diye duvar örenler. Ben de bir an düşündüm, bu gerçekten güvenle mi alakalı yoksa modern zamanların yeni merak dürtüsü mü? Yoksa bazıları için 'bakmamak' ayrı bir sınav mı? Kimisi için hiç sorun değilken, kimisi için kırmızı çizgi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

1. Sizce partnerin telefonuna bakmak "güven eksikliği" mi, yoksa "şeffaflığın bir göstergesi" mi?
2. Eğer baktıysanız, ne gördünüz ve bu ilişkinizi nasıl etkiledi? (İyi ya da kötü!)
3. Partnerinizin sizin telefonunuza bakmasına izin verir miydiniz? Ya da baktığını fark etseniz tepkiniz ne olurdu?

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?