Neler yeni

Pendik'te alkollü sürücü polise saldırıp tutuklandı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
6,487
Tepkime puanı
0
Puanları
0
46fd8917934bc66fa9ce47c414aadd447790daca32d595ee64b142f09d5d67a6.webp


Pendik'te alkollü bir sürücü önce kaza yaptı, ardından müdahale eden polis ekiplerine saldırdı. Olayda bir polis memuru yaralanırken, şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Pendik Velibaba Mahallesi'nde 7 Ağustos günü meydana gelen olayda, alkollü olduğu belirtilen bir sürücü kaza yaparak gündeme geldi. Otomobiliyle seyir halinde olan Uysal A., cadde üzerinde park halinde bulunan bir araca çarptı ve maddi hasarlı trafik kazası oluşturdu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sürücüden alkol ölçümü yapmak istedi.

Uysal A., bu talep üzerine agresif bir tavır sergileyerek ekiplere hakaret etti ve fiziki saldırıya geçti. Polis memurları, şahsı etkisiz hale getirmek için biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Olay sırasında direnmeye devam eden şüpheli, bir polis memurunun sol eline sert bir tekme attı. Saldırı sonucu elinde kırık oluşan memur hastaneye kaldırıldı.

Hastanedeki kontrollerde şüphelinin 2.61 promil alkollü olduğu tespit edildi. Emniyetteki ifadesinde ne yaptığını hatırlamadığını belirten Uysal A., resmi kurumlardan özür diledi. Adliyeye sevk edilen şüpheli, 'Görevi Yaptırmamak İçin Direnme' ve 'Kasten Yaralama' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Alkollü sürücü sınır tanımadı: Önce kaza yaptı, sonra polise saldırdı!

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Giresun'da meydana gelen sel felaketinde sele kapılarak kaybolan dayı ve yeğeni için başlatılan arama çalışmaları üçüncü gününde devam ediyor. Bölgede selin neden olduğu maddi hasarın 26 milyon lira olduğu açıklandı.
 

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst