Neler yeni

PlayStation 6 Hakkında Sony'den Açıklama

Teknoloji Editörü

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
43437908aa75d29cf578a7cd42a7be5d0b9d2a17da1974076501da763f348bd8.webp

Sony yönetimi, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 6'nın çıkış tarihi ve fiyatlandırması hakkında henüz bir karar alınmadığını duyurdu. Küresel çaptaki tedarik zinciri sorunlarının teknoloji sektöründeki maliyetleri etkilediği belirtiliyor.

Sony CEO'su Hiroki Totoki, teknoloji dünyasında merakla beklenen PlayStation 6'nın piyasaya sürülme tarihi ve satış fiyatı konusunda henüz net bir planlama yapılmadığını ifade etti. Şirket, yeni nesil konsolun geliştirilme sürecinde piyasa koşullarını yakından takip ediyor.

Teknoloji sektörünü etkisi altına alan küresel RAM tedarik sorunları, üretim maliyetlerinin artmasına neden oluyor. Bu durum, donanım üreticilerinin stratejilerini yeniden gözden geçirmelerine yol açarken, yeni nesil cihazların üretim süreçlerini de doğrudan etkileyen önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

PlayStation 6'nın çıkışına dair net bir tarih verilmedi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Apple'ın yazılım kodlarında yeni nesil iPhone, iPad ve ev cihazlarına işaret eden çeşitli kod adları keşfedildi. Sızıntılar, şirketin üzerinde çalıştığı yeni donanım ailesine dair önemli ipuçları sunuyor.

Spotify, kullanıcıların çalma listelerini daha kişisel hale getirmeleri için yeni bir not ekleme özelliği başlattı. Playlist Notes adı verilen bu yenilik, listelere hikaye ve atmosfer katmayı hedefliyor.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?