Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Polonya genelindeki ilkokul ve okul öncesi eğitim kurumlarında cep telefonu kullanımına yönelik yeni kurallar yürürlüğe girdi. Uygulama ile eğitim ortamında dijital cihazların kullanımının sınırlandırılması hedefleniyor.
Polonya'da eğitim sistemini ilgilendiren yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Ülke genelindeki tüm ilkokullar ile okul öncesi eğitim kurumlarında cep telefonu kullanımına yönelik kısıtlamalar resmen yürürlüğe girdi.
Eğitim kurumlarında öğrencilerin odaklanma süreçlerini desteklemek ve dijital cihazların yarattığı dikkat dağınıklığını önlemek amacıyla getirilen bu uygulama, tüm eğitim kademelerinde geçerli olacak. Söz konusu düzenleme ile birlikte okullarda teknoloji kullanımına dair yeni bir dönem başlamış oldu.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Polonya'da ilkokullarda telefon kullanımına ilişkin düzenleme yürürlüğe girdi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul polisi, Üsküdar sahilinde alkol alan kişileri dron kullanarak tespit etti. Hoparlörlü dronlar aracılığıyla yapılan uyarılar sonrası bölgedekiler alandan uzaklaştırıldı.
Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Konseyi Toplantısı sona erdi. Zirvede çok sayıda iş birliği belgesi imzalanırken yeni kararlar alındı.