Pol's markasından yeni reklam kampanyası

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
046b7a9152bc0cfa21081e974c2402d3806599320d818ac26ec3736612e13480.webp

Pol's, doğallık ve sürdürülebilirlik vurgusu yapan yeni reklam filmini izleyiciyle buluşturdu. Okan Bayülgen'in seslendirdiği film, markanın üretim süreçlerini ve değerlerini ön plana çıkarıyor.

Gıda sektöründe faaliyet gösteren Pol's, "Özünde iyilik var" temalı yeni reklam filmini yayınladı. Markanın tarladan sofraya uzanan üretim yolculuğunu konu alan film, doğallık ve sürdürülebilirlik ilkelerini merkeze alıyor. Reklam filminde, meyvelerin hasat edilmesinden işlenmesine kadar geçen süreç, günlük yaşamın farklı anlarıyla harmanlanarak izleyiciye aktarılıyor.

Co.Brand Reklam Ajansı tarafından hazırlanan ve seslendirmesini Okan Bayülgen'in üstlendiği film, markanın üretim felsefesini yansıtıyor. Pol's, özellikle Freeze Fresh serisinde kullandığı dondurarak kurutma teknolojisi sayesinde meyvelerin tadını, rengini ve besin değerlerini katkı maddesi kullanmadan korumayı hedefliyor.

Ermenek merkezli üretim faaliyetlerinde sürdürülebilirliği önceliklendiren şirket, Pol's Gurme serisi ile de dikkat çekiyor. Sözleşmeli tarım modeliyle çiftçilerle iş birliği yapan marka, üretim süreçlerinde yüzde 85'in üzerinde kadın istihdamı sağlayarak sosyal sorumluluk odaklı bir yaklaşım sergiliyor. Reklam filmi, markanın teknoloji ile doğayı birleştiren üretim anlayışını, "İyi olmak tesadüf değildir, özden gelir" mesajıyla pekiştiriyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Pol’s’un yeni reklam filmi yayında: “Pol’s, Özünde iyilik var”

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, COP31 zirvesine Antalya'nın ev sahipliği yapacağını duyurdu. Türkiye, zirve sürecinde başkanlık görevini üstlenerek iklim hedeflerini kararlılıkla sürdürüyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?