Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
QUEST Projesi'nin bölgesel eğitim programı Tekirdağ'da düzenlendi. Kamu, yerel yönetim, üniversite ve özel sektör temsilcilerinin katıldığı eğitimde proje döngüsü yönetimi ve hibe programları ele alındı.
QUEST Projesi kapsamında Tekirdağ'da bir bölgesel eğitim programı düzenlendi. Etkinliğe kamu, yerel yönetim, üniversite ve özel sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi. Eğitim programında proje döngüsü yönetimi ve hibe programları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Ayrıca, proje kapsamında ulusal ve uluslararası fon kaynaklarına erişim yöntemleri katılımcılara anlatıldı. QUEST Projesi'nin bir sonraki bölgesel eğitiminin Ordu'da yapılması planlanıyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
QUEST Projesi kapsamında Tekirdağ’da Bölgesel Eğitim Programı gerçekleştirildi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trabzon Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği, yeni dönem faaliyetlerini duyurdu. Başkan Prof. Dr. Coşkun Erüz, planları paylaşırken, Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Türkmen derneğin 19 yıllık birikimini aktardı.
Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, yaklaşık 30 yıldır gündemde olan raylı sistem projesinin önemine dikkat çekti. Pulat, projenin güzergahının genişletilmesi gerektiğini belirtti.
Trabzon'un Tonya ilçesinde, coğrafi işaretli 'Tonya Tereyağı' ile bilinen bölgede doğal gaz altyapı çalışmaları başlatıldı. Proje, ilçenin yaşam kalitesini artırmayı ve sakinlerine ekonomik, çevre dostu bir enerji kaynağı sunmayı amaçlıyor.